Buiten is het donker, binnen brandt spaarzaam licht. Uit een enkele kamer komt wat gebrom van apparatuur, maar verder heerst...
Lees verder
Welkom bij Distrivers
Columns
Columns door Stephanie Slot
Als voedingsdeskundige en menu-engineer draagt Stephanie zorg voor de Menucyclus van Distrivers. Om samen in control te zijn, speelt de maaltijdprijs natuurlijk een rol, maar nog belangrijker zijn: kleur, geur, smaak, consistentie, gezonde voeding én de wensen van de cliënt. Gepassioneerde klanten zorgen middels hun deelname aan de menucommissie, voor de benodigde input en behartigen zo goed mogelijk de belangen van hun cliënten. Samen maken wij de lekkerste menu’s. Opgeleid als diëtist en thuis in onze dieetkeuken, kan Stephanie specifieke dieetvragen beantwoorden.

voedingsdeskundige en menu-engineer bij Distrivers
Kaas, the making of
Een van de uitspraken die ik altijd doe thuis is: “Alles wat je niet lust, zit tussen je oren”. Er...
Lees verder
Stamppotten
Tradities……….. iedere generatie heeft ze, en voor hun oorsprong moeten we terug in onze geschiedenis. Dat geldt ook voor veel...
Lees verder
Infoodtainement: vette hap (deel 2)
Lees deel 1 van deze column hier. Cholesterol Een verhaal over vet is niet compleet, zonder dat de rol van...
Lees verder
Infoodtainement: Vette hap (deel 1)
Macronutriënten Ons eten bestaat uit verschillende nutriënten. De energieleverende onderdelen, die ook het meest voorkomen in voeding, noemen we macronutriënten....
Lees verder
IDDSI
De nieuwe standaard Onlangs is bij Distrivers de IDDSI standaard geïmplementeerd. IDDSI staat voor International Dysphagia Diet Standardisation Initiative (Internationaal...
Lees verder
Voedselallergie
Inlichtingendienst Het menselijk lichaam is uitgerust met een minutieus verdedigingsapparaat om zich te beschermen tegen aanvallen. Het afweersysteem, ook wel...
Lees verder
Seizoenskalender
Kaiser Wetter Ik ben een liefhebber van zomerfruit. Ik ben dan ook altijd een klein beetje verdrietig wanneer het roodfruitseizoen...
Lees verder
Noten
Richtlijnen gezonde voeding In de laatste versie van de “Richtlijnen goede voeding, 2015” zijn noten vanwege hun gunstige werking opgenomen....
Lees verder
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Blijf automatisch en vrijblijvend op de hoogte van al onze ontwikkelingen en nieuws.