Welkom bij Distrivers

Columns

Columns door Stephanie Slot

Als voedingsdeskundige en menu-engineer draagt Stephanie zorg voor de Menucyclus van Distrivers. Om samen in control te zijn, speelt de maaltijdprijs natuurlijk een rol, maar nog belangrijker zijn: kleur, geur, smaak, consistentie, gezonde voeding én de wensen van de cliënt. Gepassioneerde klanten zorgen middels hun deelname aan de menucommissie, voor de benodigde input en behartigen zo goed mogelijk de belangen van hun cliënten. Samen maken wij de lekkerste menu’s. Opgeleid als diëtist en thuis in onze dieetkeuken, kan Stephanie specifieke dieetvragen beantwoorden.

Stephanie Slot
voedingsdeskundige en menu-engineer bij Distrivers
Ramadan

Ramadan

OPENBARINGEN - In de schaduw van de sikkel van de wassende maan, begint voor miljoenen mensen over de hele wereld...
Lees verder
Osteoporose; de stille sloper

Osteoporose; de stille sloper

Tegenwoordig wanneer ik opsta, word ik pijnlijk vaak geconfronteerd met zoals we het in Twente zeggen ‘oale böt’ (oude botten)....
Lees verder
Gingerbreadhouse

Gingerbreadhouse

Je ruikt tijdens een zoete Hallmarkfilm de heerlijke zelfgebakkenkoekjesgeur bijna door je televisie heen als er weer een gingerbreadhuisversierwedstrijd plaatsvindt....
Lees verder
Inmaken, om op te maken

Inmaken, om op te maken

Inmaken roept nostalgische beelden op, van glazen potten, rubberen ringen en weckflessen vol jam, chutney en ingemaakte groente. Voor onze...
Lees verder
Voedselverspilling

Voedselverspilling

Onlangs was ik bij een bijeenkomst, waar Saskia van der Laan van de stichting “Samen tegen voedselverspilling” een presentatie hield....
Lees verder
Nachtdienst

Nachtdienst

Buiten is het donker, binnen brandt spaarzaam licht. Uit een enkele kamer komt wat gebrom van apparatuur, maar verder heerst...
Lees verder
Kaas, the making of

Kaas, the making of

Een van de uitspraken die ik altijd doe thuis is: “Alles wat je niet lust, zit tussen je oren”. Er...
Lees verder
Stamppotten

Stamppotten

Tradities……….. iedere generatie heeft ze, en voor hun oorsprong moeten we terug in onze geschiedenis. Dat geldt ook voor veel...
Lees verder
Infoodtainement: vette hap (deel 2)

Infoodtainement: vette hap (deel 2)

Lees deel 1 van deze column hier. Cholesterol Een verhaal over vet is niet compleet, zonder dat de rol van...
Lees verder

terug naar boven