Wat als je niet meer zelf met bestek kunt eten? Met fingerfood behouden mensen met dementie hun zelfstandigheid en waardigheid! ...
Lees verder
Welkom bij Distrivers
Columns
Columns door Stephanie Slot
Als voedingsdeskundige en menu-engineer draagt Stephanie zorg voor de Menucyclus van Distrivers. Om samen in control te zijn, speelt de maaltijdprijs natuurlijk een rol, maar nog belangrijker zijn: kleur, geur, smaak, consistentie, gezonde voeding én de wensen van de cliënt. Gepassioneerde klanten zorgen middels hun deelname aan de menucommissie, voor de benodigde input en behartigen zo goed mogelijk de belangen van hun cliënten. Samen maken wij de lekkerste menu’s. Opgeleid als diëtist en thuis in onze dieetkeuken, kan Stephanie specifieke dieetvragen beantwoorden.

voedingsdeskundige en menu-engineer bij Distrivers
Foodprint, duurzaam eten
Slik...., even met de spreekwoordelijke billen bloot. Ik leef op te grote milieuvoet. Als jullie allemaal zijn zoals ik, hebben...
Lees verder
Peulvruchten
De gezondheidsraad is een wetenschappelijk adviesorgaan van de Nederlandse overheid. Een van de werkterreinen van de raad, is het adviseren...
Lees verder
Flexitarisme
Hoewel we ons stukje vlees niet graag willen missen, kiest een steeds grotere groep er toch bewust voor om één...
Lees verder
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Blijf automatisch en vrijblijvend op de hoogte van al onze ontwikkelingen en nieuws.