Pagina wordt geladen ...
zoeken

Het Beste Menu van de Zorg - Distrivers

We kunnen het bijna niet geloven, maar de 10e editie van de meest spannende kookwedstrijd in de zorg komt er alweer aan! Distrivers is elke editie op zoek naar de zorginstelling die ‘het Beste Menu van de Zorg’ serveert. Voor cliënten is de maaltijd het hoogtepunt van de dag. Het is een moment waar elke dag weer naar uitgekeken wordt. Een lekkere en gezonde maaltijd is daarom erg belangrijk. Elke zorginstelling in Nederland kan mee doen met de wedstrijd, het maakt niet uit of er convenience of vers gekookt wordt. Als het menu maar lekker, gezond en verantwoord is en binnen het budget van € 4,- (per persoon) blijft. Wees creatief en origineel, verras de jury met een driegangenmenu. Laat zien wat jullie voor jullie cliënten kunnen betekenen.

Distrivers-het-beste-menu-van-de-zorg

distrivers-Het-beste-menu-van-de-zorg-2017

Meer informatie Aanmelden

Kookwedstrijd voor alle zorginstellingen in Nederland

Lekker en gezond, dat zijn dé ingrediënten voor een sneller herstel en een beter welzijn van cliënten. We willen zorginstellingen stimuleren om creatief te zijn met ingrediënten en elke dag een verantwoorde en gezonde, maar vooral lekkere maaltijd te serveren aan haar cliënt. En dit binnen het budget van de zorginstelling. Daarom organiseert Distrivers dé kookwedstrijd voor alle zorginstellingen uit heel Nederland.

Deze editie houden wij, net als voorgaande edities, de voorrondes in je eigen zorginstelling. Iedereen kan meedoen, of jullie nu vers koken of (deels) gebruik maken van kant-en-klare producten. Uit alle inschrijvingen worden een aantal teams geselecteerd. Dit gaat op basis van originaliteit, gerechten die passen bij de doelgroep, budget en voedingswaarden. Zij bereiden tijdens de voorrondes het menu voor eigen cliënten en of bewoners, waarbij de reguliere warme maaltijd van de dag wordt vervangen door het ingezonden menu.

De voorrondes vinden plaats op locatie, waarbij er voor de cliënten wordt gekookt. Er is een vaste jury en vaste wedstrijdleider aanwezig op locatie, zodat iedereen volgens dezelfde criteria kookt en beoordeeld wordt. De datum van de finale alsmede de locatie zal ter zijner tijd bekend worden gemaakt.

Het-beste-menu-van-de-zorg-distrivers

het-beste-menu-van-de-zorg-kookwedstrijd-Distrivers

Ga de uitdaging aan en maak kans op 5000 Euro!

Gaat jouw keukenteam de uitdaging aan om een creatief en origineel menu te bedenken? Denken jullie een verantwoord en gezond, maar vooral lekker driegangenmenu te kunnen bereiden?

Doe dan mee aan dé kookwedstrijd van de zorg! Verras de jury met een creatief en origineel menu voor maximaal € 4,- en maak kans op € 5.000,- voor jullie organisatie. Je kunt ook nog kans maken op de "Gouden Dessertlepel" waarmee je € 1.000,- wint voor jullie organisatie, wanneer jullie het beste dessert serveren. Inschrijven kan via inschrijven@hetbestemenuvandezorg.nl of ga naar de website voor meer informatie. » Ga naar “het Beste Menu van de Zorg”
 

Download hier het wedstrijdreglement Ga naar "het Beste Menu van de Zorg"

"het Beste Menu van de Zorg" is een initiatief van Distrivers en wordt mede mogelijk gemaakt door Campina en Bonduelle.

welkom bij Distrivers
terug naar boven