Welkom bij Distrivers

Eiwitrijke hapjes

Iedereen heeft eiwitten nodig. Oudere en zieke mensen hebben zelfs tot twee keer meer eiwit nodig dan jonge en gezonde mensen.  Vanaf ons 35ste levensjaar verliezen we spiermassa; wanneer we 70 zijn, is de spiermassa in ons lichaam ongeveer gehalveerd. Wie voldoende eiwit eet en beweegt kan dit verlies remmen.

Waarom eiwitten belangrijk zijn

Eiwitten zijn erg belangrijk om langer gezond en zorg-onafhankelijk te blijven.  Daarom heeft Distrivers een assortiment ontwikkeld met lekkere hartige hapjes die van nature hoog in eiwit zijn. Om het bestelgemak te vergroten zijn de hapjes eenvoudig te vinden in de webshop van Distrivers onder de knop ‘Bewust’ in de groene menubalk.

Assortiment

Naast ons assortiment aan hapjes hebben we ook een assortiment aan eiwit verrijkte producten van onder andere Carezzo, Boermarke, Fijnproevers, Zuivelhoeve en Arla.

Wist je dat:

  • In ziekenhuizen 15 tot 25%, en verpleeghuizen 10 tot 15%, van de cliënten ondervoed is? Eiwit speelt een grote rol bij herstel na ziekte.
  • Eiwit nodig is voor het in stand houden van onze spieren, organen, bloed en voor het genezen van wonden?
  • Op voedingsmiddelen voedingsclaims kunnen staan? Een voedingsclaim beweert iets positiefs over de samenstelling van een product. Een product mag de term eiwitrijk dragen als minimaal 20% van de energie bestaat uit eiwitten.

terug naar boven