Pagina wordt geladen ...
zoeken

Recente columns

 • Distrivers en Plus gaan samenwerken

  Goed eten, daar houden we van! Deze slogan zou zomaar één van onszelf kunnen zijn, het is daarentegen al sinds een paar jaar de belofte van Plus Supermarkten. Met trots willen wij graag melden dat we vanaf 29 oktober samenwerken met Plus!

 • Distrivers en Daily Fresh bundelen krachten

  De afgelopen jaren is Distrivers sterk gegroeid en heeft zich ontwikkeld tot een solide en financieel gezonde partner voor de Zorg. Door deze sterke groei is ons bedrijf op een kruispunt aangekomen en zijn wij klaar voor The next step.

 • Spaarne Gasthuis kweekt in eigen moestuin

  Samen zaaien, is samen oogsten. Vanuit het Spaarne Ziekenhuis in Hoofddorp kwam de wens voor het aanleggen van een eigen moestuin, waar kruiden, fruit en groenten worden gekweekt. Distrivers zet graag een stapje extra.

 • Distrivers beste leerbedrijf van Drenthe in sector

  Distrivers is uit 1250 bedrijven in de sector Mobiliteit, Transport en Logistiek uitgeroepen tot het beste leerbedrijf van Drenthe! Dat maakte de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) bekend.

 • Lekker gezond eten en sneller herstel bij Amsterdam UMC

  Albron en Distrivers ondersteunen het AMC bij de implementatie van voedingsprogramma ‘Zorg op het Bord’.Op donderdag 4 juli 2019 is de samenwerking met het AMC beklonken met de ondertekening van het contract.

 • 28 juni 2019 - Vlega-gehaktbal winnaar XIC-award 2019

  Continu ontwikkelen en branche-overstijgend samenwerken loont. Agraservice Lindenhols, ambachtelijke slager Van der Zee en Distrivers hebben de Cross-over Innovation Challenge Award 2019 gewonnen!

 • 20 juni 2019 - Foodprint, duurzaam eten

  Bronnen over reductie van de ecologische voetafdruk geven aan, dat je door minder vlees en zuivel te nuttigen, een positieve bijdrage kunt leveren aan het milieu. Maar hoe dan?

 • 11 april 2019 - Flexitarisme

  Vegetarisch is tegenwoordig "hip-and-happening". De redenen voor een vegetarische levenswijze lopen uiteen van ethiek, milieu, eerlijke voedselverdeling tot aan gezondheid.

 • 8 mei 2019 - Gaasterlander Kruidenvarken

  Na jaren ontwikkelen introduceert Frievar het Gaasterlander Kruidenvarken bij Distrivers. Het Gaasterlander Kruidenvarken is onderscheidend in smaak en kwaliteit.

Oudere nieuwsberichten

welkom bij Distrivers
terug naar boven