Pagina wordt geladen ...
zoeken

Recente columns

 • Word jij onze nieuwe allround marketeer?

  Bij Distrivers en Van der Zee zijn we per direct op zoek naar een allround marketeer (32 - 40 uur per week). Een super leuke baan, waar je al jouw creativiteit in kwijt kunt! Spreekt deze functie jou aan? Stuur jouw motivatie en CV uiterlijk 6 september.

 • Spaarne Gasthuis kweekt in eigen moestuin

  Samen zaaien, is samen oogsten. Vanuit het Spaarne Ziekenhuis in Hoofddorp kwam de wens voor het aanleggen van een eigen moestuin, waar kruiden, fruit en groenten worden gekweekt. Distrivers zet graag een stapje extra.

 • Distrivers beste leerbedrijf van Drenthe in sector

  Distrivers is uit 1250 bedrijven in de sector Mobiliteit, Transport en Logistiek uitgeroepen tot het beste leerbedrijf van Drenthe! Dat maakte de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) bekend.

 • Lekker gezond eten en sneller herstel bij Amsterdam UMC

  Albron en Distrivers ondersteunen het AMC bij de implementatie van voedingsprogramma ‘Zorg op het Bord’.Op donderdag 4 juli 2019 is de samenwerking met het AMC beklonken met de ondertekening van het contract.

 • 28 juni 2019 - Vlega-gehaktbal winnaar XIC-award 2019

  Continu ontwikkelen en branche-overstijgend samenwerken loont. Agraservice Lindenhols, ambachtelijke slager Van der Zee en Distrivers hebben de Cross-over Innovation Challenge Award 2019 gewonnen!

 • 20 juni 2019 - Foodprint, duurzaam eten

  Bronnen over reductie van de ecologische voetafdruk geven aan, dat je door minder vlees en zuivel te nuttigen, een positieve bijdrage kunt leveren aan het milieu. Maar hoe dan?

 • 11 april 2019 - Flexitarisme

  Vegetarisch is tegenwoordig "hip-and-happening". De redenen voor een vegetarische levenswijze lopen uiteen van ethiek, milieu, eerlijke voedselverdeling tot aan gezondheid.

 • 8 mei 2019 - Gaasterlander Kruidenvarken

  Na jaren ontwikkelen introduceert Frievar het Gaasterlander Kruidenvarken bij Distrivers. Het Gaasterlander Kruidenvarken is onderscheidend in smaak en kwaliteit.

 • 19 juni 2019 - Peulvruchten

  Bij het verschijnen van de Richtlijnen Goede Voeding van de gezondheidsraad in november 2015 werd er een nieuw advies gelanceerd: Eet wekelijks peulvruchten.

Oudere nieuwsberichten

  welkom bij Distrivers
  terug naar boven