Pagina wordt geladen ...
zoeken

Recente columns

 • 12 februari 2020 - Groente moet..!

  Bij mij over tafel gaan regelmatig de woorden: "Groente moet". De nachtmerrie (beetje gechargeerd) voor een ouder mét voedingsachtergrond is een kind dat slecht eet. Blijven aanbieden, in allerlei soorten en maten, is mijn devies.

 • 11 februari 2020 - Mix & Match cultuur

  In Nederland is er een mooie "mix and match" cultuur ontstaan. Veel van de Multi culturele gerechten die wij kennen zijn samengestelde gerechten. De meeste van die gerechten stammen uit tijden dat men nog geen fornuizen had, maar enkel een vuurtje om op te koken.

 • 28 november 2019 - Fingerfood

  Wat als je niet meer zelf met bestek kunt eten? Met fingerfood behouden mensen met dementie hun zelfstandigheid en waardigheid! Ze hebben dan weinig tot geen hulp meer nodig bij het eten.

 • 16 oktober 2019 - Distrivers en Plus gaan samenwerken

  Goed eten, daar houden we van! Deze slogan zou zomaar één van onszelf kunnen zijn, het is daarentegen al sinds een paar jaar de belofte van Plus Supermarkten. Met trots willen wij graag melden dat we vanaf 29 oktober samenwerken met Plus!

 • 11 oktober 2019 - Distrivers en Daily Fresh bundelen krachten

  De afgelopen jaren is Distrivers sterk gegroeid en heeft zich ontwikkeld tot een solide en financieel gezonde partner voor de Zorg. Door deze sterke groei is ons bedrijf op een kruispunt aangekomen en zijn wij klaar voor The next step.

 • 26 juli 2019 - Spaarne Gasthuis kweekt in eigen moestuin

  Samen zaaien, is samen oogsten. Vanuit het Spaarne Ziekenhuis in Hoofddorp kwam de wens voor het aanleggen van een eigen moestuin, waar kruiden, fruit en groenten worden gekweekt. Distrivers zet graag een stapje extra.

 • 11 juli 2019 - Distrivers beste leerbedrijf van Drenthe in sector

  Distrivers is uit 1250 bedrijven in de sector Mobiliteit, Transport en Logistiek uitgeroepen tot het beste leerbedrijf van Drenthe! Dat maakte de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) bekend.

 • 4 juli 2019 - Lekker gezond eten en sneller herstel bij Amsterdam UMC

  Albron en Distrivers ondersteunen het AMC bij de implementatie van voedingsprogramma Zorg op het Bord.Op donderdag 4 juli 2019 is de samenwerking met het AMC beklonken met de ondertekening van het contract.

 • 28 juni 2019 - Vlega-gehaktbal winnaar XIC-award 2019

  Continu ontwikkelen en branche-overstijgend samenwerken loont. Agraservice Lindenhols, ambachtelijke slager Van der Zee en Distrivers hebben de Cross-over Innovation Challenge Award 2019 gewonnen!

Oudere nieuwsberichten

welkom bij Distrivers
terug naar boven