Pagina wordt geladen ...
zoeken

Recente columns

 • Vacature KAM specialist (32 - 40 uur)

  Vacature KAM specialist (32 - 40 uur). Toe aan een nieuwe uitdaging? Met jouw persoonlijke inbreng verbeter je op een frisse wijze het kwaliteitssysteem & voedselveiligheid van onze productielocaties of één van onze horeca slagerijen.

 • Lockdown

  Ten tijde van het schrijven van deze column zitten we nog midden in de intelligente lockdown. Het ontstaan van de 1,5 meter samenleving: niet kunnen knuffelen, je niet vrij kunnen bewegen, thuiswerken en je sociaal leven op een waakvlam.

 • Hitteplan van kracht? Blijf koel en drink voldoende!

  Tijdens tropische hitte hebben kwetsbare doelgroepen vaak meer last van de warmte. Het is daarom extra belangrijk om voldoende vocht binnen te krijgen en koel te blijven. Wij hebben enkele tips op een rijtje gezet.

 • Duurzame verpakkingen AGF van het merk Johannes

  Ondanks de situatie waarin we ons nu bevinden zijn wij wel doorgegaan met productontwikkelingen om zo onze producten te kunnen blijven optimaliseren. Wij zijn op zoek gegaan naar milieubewuste AGF verpakkingen.

 • Groente moet..!

  Bij mij over tafel gaan regelmatig de woorden: "Groente moet". De nachtmerrie (beetje gechargeerd) voor een ouder mét voedingsachtergrond is een kind dat slecht eet. Blijven aanbieden, in allerlei soorten en maten, is mijn devies.

 • Mix & Match cultuur

  In Nederland is er een mooie "mix and match" cultuur ontstaan. Veel van de Multi culturele gerechten die wij kennen zijn samengestelde gerechten. De meeste van die gerechten stammen uit tijden dat men nog geen fornuizen had, maar enkel een vuurtje om op te koken.

 • Fingerfood

  Wat als je niet meer zelf met bestek kunt eten? Met fingerfood behouden mensen met dementie hun zelfstandigheid en waardigheid! Ze hebben dan weinig tot geen hulp meer nodig bij het eten.

 • Distrivers en Plus gaan samenwerken

  Goed eten, daar houden we van! Deze slogan zou zomaar één van onszelf kunnen zijn, het is daarentegen al sinds een paar jaar de belofte van Plus Supermarkten. Met trots willen wij graag melden dat we vanaf 29 oktober samenwerken met Plus!

 • Distrivers en Daily Fresh bundelen krachten

  De afgelopen jaren is Distrivers sterk gegroeid en heeft zich ontwikkeld tot een solide en financieel gezonde partner voor de Zorg. Door deze sterke groei is ons bedrijf op een kruispunt aangekomen en zijn wij klaar voor The next step.

Oudere nieuwsberichten

welkom bij Distrivers
terug naar boven