Welkom bij Distrivers

Bouwen aan kwaliteit, duurzaamheid en innovatie

Tijden veranderen. Waar we 11 jaar geleden de keuken van Carintreggeland in Almelo en de keuken van ziekenhuis Bethesda in Hoogeveen kochten, zijn de plannen nu rond voor één keuken. Na al die jaren hebben wij vandaag de dag nog steeds hetzelfde einddoel, namelijk; lekkere maaltijden, die bijdragen aan een beter welzijn én waar mogelijk een sneller herstel van cliënten en patiënten.

De afstand tussen de keukens, kwaliteitsoptimalisatie, de wil om duurzamer te produceren, oplopende grondstofprijzen en het tekort aan vakkundig personeel zorgen ervoor dat we over toekomstbestendige productielocaties moeten beschikken. Met Van der Zee en Distrivers werken we in totaal op vier productielocaties. Deze gaan in 2022 over naar twee locaties; één keuken in Emmen met worstmakerij en één slagerij in Twello.

Voordelen van onze organisatiewijziging op een rij

  • Duurzaam
    • Minder logistieke bewegingen
    • Lager energieverbruik door te bundelen
    • Minder voedselverspilling door minder kookopdrachten
  • Kwaliteitsverbetering
    • Vanuit één locatie kwaliteit beheersen met één team van koks
    • Een nieuwe demo- en innovatie keuken om met klanten te innoveren en hen te inspireren
    • Een aparte hypoallergene en dieetkeuken binnen de keuken
    • Opleidingscentrum voor koks –> behoud vakkundig personeel

terug naar boven