Welkom bij Distrivers

Distrivers en Plus gaan samenwerken

Goed eten, daar houden we van!

Bovenstaande slogan zou zomaar één van onszelf kunnen zijn, het is daarentegen al sinds een paar jaar de belofte van Plus Supermarkten. Met trots willen wij graag melden dat we vanaf 29 oktober 2019 samenwerken met Plus!  Je bent nu nog gewend te werken met Jumbo huismerken. Dat gaat veranderen. Onderstaand vertellen wij je iets meer: 

Wie is Plus?

Met 263 winkels in Nederland is Plus de derde premium supermarktketen van Nederland. Als lid van inkooporganisatie Superunie is het een hele grote speler en zijn ze niet alleen sterk in A-merken, maar ook juist in hun huismerk Plus. Wij gaan op dezelfde wijze samenwerken met Plus, als nu met Jumbo. Dat betekent dat wij droge kruidenierswaren (DKW) op stuks niveau, oftewel kleinschalig verpakt, inkopen bij Plus. Hanos is en blijft als moederorganisatie onze partner voor A-merken en grootschalig DKW.

Ga ik een verschil merken ten opzichte van Jumbo?

Nee en ja. Een kleine ja en een hele grote nee. Gelukkig maar!

– Ja, op het gebied van de naam. Jumbo huismerk wordt Plus huismerk.

– Nee, op het gebied van prijsstelling. Wij houden de winkelprijzen van Plus aan, dit zal vergelijkbaar zijn met wat je nu gewend bent.

– Nee, op het gebied van assortiment, we hebben voor de artikelen van Jumbo een uitstekende invulling gevonden met Plus en hierin zien we geen verschillen. Los van de naam van de merken is er niets van te merken.

– Nee, op het gebied van kwaliteit. We zouden deze stap nooit nemen, als het niet minstens van hetzelfde kwaliteitsniveau is. Plus staat erom bekend de allerbeste kwaliteit na te streven. Ze zijn niet voor niets beste in brood en één van de sterkste groeispelers op dit moment!

– Nee, op het gebied van besteltermijnen. Bestellen vandaag voor levering morgen blijft ongewijzigd.

Hoe vind ik het passende Plus artikel bij het huidige Jumbo product dat ik gewend ben?

Dit verzorgen wij helemaal van A tot Z. Voor elk Jumbo artikel richten wij de omzetting naar Plus in en we zorgen er ook voor dat de Jumbo artikelen die in favorieten lijsten staan, allemaal worden omgezet naar Plus artikelen. Ook de bestellingen die al in bestelling staan, zetten wij zelf om. Je hoeft op geen enkele manier rekening te houden met extra tijd om Plus artikelen te zoeken. 

Kan ik nog artikelen van Jumbo bestellen na 29 oktober 2019?

Wij hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een vlekkeloze overgang naar Plus. Dit houdt in dat we gelukkig heel vaak ‘nee’ kunnen antwoorden op vragen over eventuele verschillen die onze klanten merken ten opzichte van Jumbo. Wij zijn er dan ook 100% van overtuigd dat onze stap met Plus niet gepaard hoeft te gaan met beschikbaarheid van Jumbo artikelen. Wij bieden na de overgang naar Plus geen Jumbo artikelen meer aan.

We zijn erg blij om deze stap met Plus te zetten en zijn ervan overtuigd dat onze klanten daar net zo blij van worden. Mocht je na het lezen van bovenstaande info nog vragen hebben, dan stellen wij het op prijs om deze persoonlijk met je door te nemen.  Neem daarvoor contact op met onze accountmanager of culinair adviseur, zij staan je heel graag te woord!

terug naar boven