Welkom bij Distrivers

Duurzame verpakkingen AGF van het merk Johannes

We bevinden ons momenteel in een bijzondere situatie. Ondanks deze situatie zijn wij wel doorgegaan met productontwikkelingen om zo onze producten te kunnen blijven optimaliseren. Wij zijn op zoek gegaan naar milieubewuste AGF (Aardappelen, Groente en Fruit) verpakkingen. Vanaf volgende week (week 18, 2020) zal de eerste levering plaatsvinden. Het grootste gedeelte van het AGF aanbod bij Distrivers is voortaan te herkennen aan het merk Johannes, waarmee de plastic verpakkingen er uit zullen gaan.

Over het merk Johannes

Johannes is een familiebedrijf dat in 1928 is ontstaan. De missie van Johannes is om stapje voor stapje samen te werken aan een toekomst zonder plastic, voor alle generaties die net als iedereen willen genieten van al het puurs dat de natuur heeft te bieden.

Johannes is het eerste merk in Nederland die al zijn aardappels, groente en fruit op een natuurlijke wijze verpakt. Alle verpakkingen van het merk Johannes  bestaan uit zuiver natuurkarton – gewonnen uit duurzame houtkap – en zijn volledig biologisch afbreekbaar. De aardappelen, groente en fruit blijven hierdoor volledig in tact. Op deze manier wil Distrivers meewerken aan een schonere wereld waar recyclen een kans krijgt.

Meer informatie over dit merk kun je lezen op de website van Johannes.

terug naar boven