Welkom bij Distrivers

Distrivers en Daily Fresh bundelen krachten

Distrivers en Daily Fresh Food hebben overeenstemming bereikt om hun krachten te gaan bundelen.

De afgelopen jaren is Distrivers sterk gegroeid en heeft zich ontwikkeld tot een solide en financieel gezonde partner voor de Zorg. Door deze sterke groei is ons bedrijf op een kruispunt aangekomen en staan we aan de vooravond van, zoals wij dit noemen: The next step.

Om ons hoge ambitieniveau de komende jaren te realiseren en onze continuïteit nog sterker te waarborgen, hebben wij er voor gekozen om onze krachten te bundelen met een partner en hebben in Daily Fresh Food deze partner gevonden.

Daily Fresh Food is voedingsmiddelenleverancier en maaltijdspecialist voor zorginstellingen en horeca in met name de Zuidelijke helft van Nederland. Dit past naadloos bij onze focus om in de Noordelijke helft van Nederland actief te zijn. Net als Distrivers, is Daily Fresh Food een dochterbedrijf van HANOS Internationale Horeca Groothandel, waar eveneens familiebedrijven aan de basis staan. Zij hechten net zo als wij, heel veel waarde aan het onderhouden van warme banden met hun medewerkers, afnemers en leveranciers.

Distrivers en Daily Fresh Food zullen, als dochterondernemingen van HANOS, zelfstandig opererende organisaties blijven met ongewijzigde directies, management en medewerkers. De voor u bekende en vertrouwde contactpersonen binnen Distrivers zijn en blijven u graag van dienst, nu en in de toekomst!

Wij zijn er van overtuigd dat we met deze ingeslagen weg ons onderscheidend vermogen samen met Daily Fresh Food verder kunnen uitbouwen tot bedrijven die zich met trots dé Food Service partners van Nederland en België mogen noemen.

terug naar boven