Pagina wordt geladen ...
zoeken

De partners van Distrivers

De partners van Distrivers zijn:

 • Van der Zee
 • HANOS
 • Studio Senses
 • Kaja Interieurs
 • Van Gestel Grootkeukentechniek
 • Voilà Advies

 

Van der Zee

Het bedrijf Van der Zee is in 1925 opgericht en is inmiddels uitgegroeid tot befaamd leverancier van vlees, vleeswaren, kip en kaas aan de institutionele markt en de betere horeca. Van der Zee heeft in alle HANOS vestigingen in Nederland en België een eigen horecaslagerij. Voor de institutionele markt is het hoofdkantoor en productiebedrijf gevestigd in Emmen. Elke dag werken bij Van der Zee tientallen mensen met plezier aan de meest diverse (vlees)producten. De producten van Van der Zee vinden iedere dag via de HANOS of de webshop van Distrivers hun weg naar grootverbruikers zoals zorginstellingen, ziekenhuizen en de horeca.

van-der-zee-logo-200px

HANOS

Distrivers is onderdeel van HANOS. HANOS is een internationale horeca groothandel met vestigingen in Nederland en België. Dankzij het assortiment van HANOS, met ruim 80.000 producten uit binnen- en buitenland, vind je altijd de artikelen en ingrediënten die je nodig hebt. Daarnaast kun je bij HANOS ook terecht voor informatie en culinaire inspiratie. Op de verschillende afdelingen van de groothandels van HANOS staan vakspecialisten voor je klaar. Deze vakspecialisten adviseren je graag over bijvoorbeeld de wijnkaart of toepassingsmogelijkheden van (seizoensgebonden) producten. Het hele jaar door vinden er in de groothandels interessante activiteiten plaats, zoals workshops en masterclasses.

hanos-logo-200px

Studio Senses

Bij Studio Senses draait het om professionele ‘experience’ waarbij sfeer- en smaakbeleving gecombineerd worden. Inrichting, interieur en identiteit staan hierbij centraal. Meer informatie vind je op de website van Studio Senses.

De vaste experience professionales in Studio Senses zijn Kaja Interieurs, Van Gestel Grootkeukentechniek, Higold Excellent Outdoor en HANOS Non-food.

studio-senses-logo-200px

Kaja Interieurs

De passie van Kaja Interieurs is om interieurwensen tot leven te laten komen. Zij doen dit door aan ieder interieur een eigen karakter en sfeervolle uitstraling te geven. Bij Kaja Interieurs behoren alle stijlen, kleuren en materialen tot de mogelijkheden. De roots van Kaja liggen sinds 1963 in de horecabranche en dat is waar ze zich thuis voelen. Doordat ze zoveel kennis, ervaring en passie hebben ontwikkeld, is Kaja Interieurs uitstekend in staat om hospitality concepten tot leven te brengen in andere markten en disciplines. Kaja Interieurs zijn een inspiratiebron voor bedrijven in de zorg & het onderwijs, sport & recreatie en retail. Het motto van Kaja is “Samen sta je sterk!”. Daarom werken zij samen met o.a. Distrivers, Van Gestel Grootkeukentechniek en HANOS. Laat je inspireren door het team van Kaja Interieurs.

kaya-logo-200px

Van Gestel Grootkeukentechniek

Van Gestel Grootkeukentechniek geeft de professionele keuken graag een eigen gezicht en functionaliteit. Zij laten jouw hart sneller kloppen door gebruik te maken van smaakvolle keukeninrichtingen en uitgebreide kwaliteitscollectie keukenapparatuur & RVS meubelen. Of je nu op zoek bent naar nieuwe ideeën voor een keuken voor kleinschalig wonen, een krachtige horecakeuken in jouw zorglocatie of een gezond personeelsrestaurant, bij Van Gestel vind je het. Zij helpen je graag bij het inrichten van een efficiënte keuken voor jouw zorglocatie. De ervaren adviseurs van Van Gestel begrijpen dat je voor de keukeninrichting van jouw zorginstelling specifieke wensen en eisen hebt. Daarom wordt er gekeken naar de manier van bereiden, zodat het personeel in een prettige omgeving kan werken. De culinair adviseurs van Van Gestel adviseren en demonstreren graag de verschillende apparaten die bestemd zijn voor de zorgkeukens. Zij hebben de opties. Jij de keuze.

van-gestel-logo-200px

Voilà Advies

Eten en drinken is belangrijk voor jouw bewoners, cliënten en patiënten en personeel. Een goed product, een prettige sfeer en professionele medewerkers dragen bij aan een hoge maaltijdbeleving. Door onze partner Voilà Advies worden trainingen verzorgd om jou o.a. te helpen gastvrijheid uit te dragen naar jouw cliënten en patiënten. Duidelijk, uitdagend en verdiepend. Zo ervaren de deelnemers de trainingen, workshops en colleges over succesvol en gastvrij ondernemen van Voilà.

Verschillende trainingen die Voilà aanbiedt zijn:

 • Gastvrijheids- en klantvriendelijkheidstraining
 • Horecavaktechnische training
 • Verkooptraining
 • Receptietraining
 • Persoonlijke ontwikkeling- en persoonlijk leiderschapstraining
 • Telefoontraining

Deze trainingen kunnen individueel gegeven worden of in groepsverband, geheel aangepast aan jouw wensen. Voilà Advies zorgt ervoor dat zelfs de meest complexe onderwerpen begrijpelijk zijn, ongeacht huidige kennis en kunde.

voila-logo-200px

Bekijk onze inspiratiemagazines Onze Columns lezen?

welkom bij Distrivers
terug naar boven