Welkom bij Distrivers

Studio Senses, Kaja en Van Gestel

Studio Senses is hét experience center voor professionele sfeer- en smaakbeleving, waar interieur, inrichting en identiteit centraal staan.

Kaja en Van Gestel zien mensen als gast. Overal. Klanten, medewerkers, bezoekers, bewoners, patiënten of cliënten. We zijn te gast in een omgeving. Soms om kortstondig te wachten, soms om elkaar na lange tijd weer te ontmoeten, soms om samen lekker te ontspannen, soms voor een langdurig verblijf. Het is de totale herinnering aan een bezoek of verblijf, die blijft. Daar zijn Kaja en Van Gestel van overtuigd.

Ze kennen de ins & outs van maatwerk, hanteren een uitgebreide collectie kwaliteitsmeubelen voor binnen en buiten, en voor professionele keukens en zijn onafhankelijk van sfeer, stijl en budget en gaan voor een full service aanpak. En juist dit, dat maakt Kaja en Van Gestel voor ons óók waardevolle partners voor andere sectoren in (of aanverwant aan) de hospitality of horecabranche. Want een thuisgevoel voor je gasten creëer je niet alleen met het neerzetten van een aantal mooie, functionele of ergonomische meubelen of een goede keuken. Dat draait om gevoel, prettige gastbeleving, goed doordachte routing, gezonde keuzes en optimaal gebruikersgemak. Deze combinatie noemen ze ‘gastvriendelijkheid’.

Welke beleving jullie je gasten mee willen geven, dat bepaal jij. Hoe je deze beleving optimaal tot leven laat komen in jullie omgeving, daar helpen ze je graag bij.

Kaja is er voor organisaties die hospitality hoog op hun agenda hebben staan en heeft meerwaarde voor bedrijven en instellingen die bereid zijn te investeren in een passend interieur om het welzijn of de beleving van hun gasten optimaal te faciliteren of te stimuleren. Van die ene ultieme eyecatcher van een stoel tot een volledig hospitality(interieur)ontwerp op maat. Van een kleine restyle van jullie inrichting tot een volledige verbouwing van jullie hospitality omgeving. Meubilair, ontwerp en realisatie.

Van Gestel begrijpt dat een keuken voor de zorg op een andere manier ingericht dient te worden dan keukens in andere branches. De meeste keukens voor in de zorg worden de hele dag door gebruikt. Het begint vaak ’s ochtends vroeg, wanneer het tijd is om het ontbijt klaar te maken en eindigt pas met de laatste maaltijd van de dag. De inrichting van de keuken moet hier volledig op afgestemd zijn, zodat er nooit een tekort aan ruimte kan ontstaan. Van kleinschalig wonen keukens, met huishoudelijk apparatuur waar het kan en professioneel waar het moet, tot complete afdelingskeukens. Alles gericht op de beste routing en ergonomisch gemak.

terug naar boven