Welkom bij Distrivers

Daily Fresh Food

Distrivers en Daily Fresh Food versterken elkaar om klanten te ontzorgen én te voorzien van het lekkere en gezond eten en drinken.

Net als Distrivers, is Daily Fresh Food een dochterbedrijf van HANOS Internationale Horeca Groothandel, waar eveneens familiebedrijven aan de basis staan. Zij hechten net zoals wij, veel waarde aan het onderhouden van warme banden met hun medewerkers, afnemers en leveranciers. Distrivers is de afgelopen jaren sterk gegroeid binnen het focusgebied Noord Nederland. Daily Fresh Food is juist actief in de Zuidelijke provincies van Nederland en België.

Daily Fresh Food is een producent van lekkere en gezonde maaltijden en levert maatwerk. Van eetcafé tot sterrenzaak en van academisch ziekenhuis tot zorginstelling.

Vakmanschap en ambacht staan, sinds 1936, bij Daily Fresh Food centraal. Als totaalleverancier ontzorgt Daily Fresh Food klanten op het gebied van eten en drinken.

De Sous vide bereidingstechniek staat aan de basis voor lekkere en gezonde voeding. Deze duurzame techniek heeft Daily Fresh Food doorontwikkeld tot de perfecte balans van smaak en behoud van voedingsstoffen. Met gepersonaliseerde voedingsconcepten dragen ze bij aan de vitaliteit. Daily Fresh Food is ervan overtuigd dat lekker en gezond eten een bijdrage levert aan de vitaliteit van iedereen. Dat is ook de kern waar het bij Daily Fresh Food om draait: BETTER FOOD, BETTER LIFE.

Een van de concepten van Daily Fresh Food is een concept voor ziekenhuizen waarbij de patiënt zelf kan kiezen wat hij eet en wanneer hij eet. Na het bestelmoment wordt de maaltijd
binnen 15 minuten geserveerd aan

bed of tafel. De patiënt kan kiezen uit meer dan 20 gerechten! Lekker en gezonde gerechten die bijdrage leveren aan het herstel. Samen met VieCuri Medisch Centrum ontwikkelde Daily Fresh Food een Menu magazine; een menukaart in een magazine stijl. Dit magazine draagt bij aan de patiënt beleving in het ziekenhuis én thuis, want de patiënt mag de kaart mee naar huis nemen.

terug naar boven