Welkom bij Distrivers

Partners in kwaliteit

Wij kijken op het gebied van kwaliteit niet alleen naar onze eigen processen. Wij werken nauw samen met onze klanten en partners en streven ernaar om de kwaliteit in de keten verder te verbeteren, waardoor kosten kunnen worden verlaagd. Als onderdeel van HANOS werken wij samen met onze belevingspartners die zich bevinden in Studio Senses: Kaja en Van Gestel Grootkeukentechniek.

Studio Senses is hét experience center voor professionele sfeer- en smaakbeleving, waar interieur, inrichting en identiteit centraal staan.

Kaja ziet mensen als gast. Samen met jou ontwerpen zij graag een verrassend en uniek interieur, compleet afgestemd op jullie wensen en behoeften. Overal. Klanten, medewerkers, bezoekers, bewoners, patiënten of cliënten. We zijn te gast in een omgeving. Soms om kortstondig te wachten, soms om elkaar na lange tijd weer te ontmoeten, soms om samen lekker te ontspannen, soms voor een langdurig verblijf. Het is de totale herinnering aan zo’n een bezoek of verblijf, die blijft. Het interieur, de inrichting of meubelen in de omgeving spelen een essentiële rol bij het welzijn en de beleving van elke gast. Daar zijn wij van overtuigd.

Van Gestel Grootkeukentechniek is onze partner voor het inrichten van jullie professionele keuken. Of het nu gaat om een pantry voor kleinschalig wonen of een complete instellingskeuken, ontkoppeld of gekoppeld. Vanaf het begin tot het eind geven de adviseurs van Van Gestel speciale aandacht aan jullie professionele keukenwensen. Zij adviseren en begeleiden bij jullie keuze voor de juiste keukeninrichting en de daarbij behorende apparatuur. Wij ontwikkelen in samenspraak met klanten passende totaaloplossingen op het gebied van maaltijdbereiding en –beleving.

Van der Zee

Van der Zee heeft sinds 1925 een rijke historie opgebouwd en is de ambachtelijke slager van HANOS. Tevens worden de producten van Van der Zee geleverd aan zorginstellingen via Distrivers. Bij Van der Zee vinden ze het belangrijk om ‘het beestje rond te zetten’. Dat lukt door productontwikkeling in de eigen worstmakerij en de verscheidenheid aan klanten vanuit de horeca en institutionele markt. Van der Zee wil haar klanten verrassen met onderscheidende producten. In de zoektocht naar goede basisgrondstoffen voor de eigen productie, of een eindproduct dat aan de wensen voldoet, komen ze vaak terecht bij kleinere familiebedrijven. Met het vlees van Van der Zee kun je klanten een heerlijk stuk kwaliteitsvlees mét een mooi verhaal serveren! De horecaslagerijen van Van der Zee zijn gevestigd in alle HANOS vestigingen in Nederland en België: Ameland, Amsterdam, Apeldoorn, Breda, Delft, Doetinchem, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Heerenveen, Heerlen, Hengelo, Nijmegen, Texel, Utrecht, Valkenburg, Venlo, Zwolle, Antwerpen(België) en Hasselt (België).

HANOS

Distrivers is onderdeel van HANOS. HANOS is een internationale horeca groothandel met vestigingen in Nederland en België. Dankzij het assortiment van HANOS, met ruim 80.000 producten uit binnen- en buitenland, vind je altijd de artikelen en ingrediënten die je nodig hebt. Daarnaast kun je bij HANOS ook terecht voor informatie en culinaire inspiratie. Op de verschillende afdelingen van de groothandels van HANOS staan vakspecialisten voor je klaar. Deze vakspecialisten adviseren je graag over bijvoorbeeld de wijnkaart of toepassingsmogelijkheden van (seizoensgebonden) producten. Het hele jaar door vinden er in de groothandels interessante activiteiten plaats, zoals workshops en masterclasses. Naast een onderscheidend horeca assortiment, biedt HANOS met Kaja Interieurs en Van Gestel Grootkeukentechniek partners waarmee Distrivers volledig kan ontzorgen en optimaal kan adviseren.

Voilà Advies

Eten en drinken is belangrijk voor jouw bewoners, cliënten en patiënten en personeel. Een goed product, een prettige sfeer en professionele medewerkers dragen bij aan een hoge maaltijdbeleving. Door onze partner Voilà Advies worden trainingen verzorgd om jou o.a. te helpen gastvrijheid uit te dragen naar jouw cliënten en patiënten. Duidelijk, uitdagend en verdiepend. Zo ervaren de deelnemers de trainingen, workshops en colleges over succesvol en gastvrij ondernemen van Voilà.

Verschillende trainingen die Voilà aanbiedt zijn:

  • Gastvrijheids- en klantvriendelijkheidstraining
  • Horecavaktechnische training
  • Verkooptraining
  • Receptietraining
  • Persoonlijke ontwikkeling- en persoonlijk leiderschapstraining
  • Telefoontraining

Deze trainingen kunnen individueel gegeven worden of in groepsverband, geheel aangepast aan jouw wensen. Voilà Advies zorgt ervoor dat zelfs de meest complexe onderwerpen begrijpelijk zijn, ongeacht huidige kennis en kunde.

terug naar boven