Pagina wordt geladen ...
zoeken

Totaalconcept voor kleinschalig wonen

Bestellingen bezorgen tot in de huiskamer of zelfs tot in de koelkast. Het is een service die wij voor veel  kleinschalige woonvormen verlenen. Naast het leveren van eten en drinken, willen wij zorgmedewerkers inspireren om lekker eten te koken en hen helpen het welzijn van cliënten te verhogen. Daarvoor leiden wij zorgmedewerkers ook op. Met Superdivers bieden wij een totaalconcept voor de kleinschalige woonvoorzieningen.    

eten-thuis-bezorgen-door-distrivers-concept-dingdong

thuisbezorgd-eten-van-distrivers-concept-ding-dong

Ondersteuning bij het koken

We leveren een ruim assortiment dagelijkse benodigdheden, maar daarbij ook inspiratie en ondersteuning bij het koken en hulp bij het creëren van een huiselijke sfeer. Zelf koken of kant-en-klaar inkopen? Met Superdivers is alles mogelijk. Zo hebben wij de laatste tijd meer vraag naar een combinatie van convenience, halffabricaten en verse producten. Het sukadelapje wordt door ons gegaard, de groenten gesneden, maar de aardappelen schillen en koken wordt door de woongroepen zelf gedaan. Ook wanneer er behoefte is aan eenpersoonsmaaltijden, meer-persoonsmaaltijden of speciale diëten leveren wij naar de wensen en behoeften van onze klanten. De webshop biedt inspiratie en bestelgemak door o.a. recepten met automatische bestellijsten en een budgettool.

Naar de webshop

Assortiment voor kleinschalige woonvormen

Wij hebben special voor kleinschalige woonvormen een assortiment in A-, B- en C-merken samengesteld. De producten zijn per stuk in te kopen en herkenbaar vanuit de retail. Het assortiment biedt alle dagelijkse benodigdheden die door een huishouden binnen kleinschalig wonen worden gebruikt. Daar hebben wij specifieke artikelen aan toegevoegd die in de zorg worden gebruikt. Voorbeelden hiervan zijn eiwitrijke vla-soorten of speciale wasmiddel.

Winkelformule Naar inspiratiemagazines

welkom bij Distrivers
terug naar boven