Pagina wordt geladen ...
zoeken

Totaalconcept voor kleinschalig wonen

Bestellingen bezorgen tot in de huiskamer of zelfs tot in de koelkast. Het is een service die wij voor veel  kleinschalige woonvormen verlenen. Naast het leveren van eten en drinken, willen wij zorgmedewerkers inspireren om lekker eten te koken en helpen het welzijn van cliënten te verhogen. Daarvoor leiden wij zorgmedewerkers op. Distrivers biedt een totaalconcept voor de kleinschalige woonvoorzieningen.    

thuisbezorgd-eten-van-distrivers-concept-ding-dong

Ondersteuning bij het koken

We leveren een ruim assortiment dagelijkse benodigdheden, maar daarbij ook inspiratie en ondersteuning bij het koken en hulp bij het creëren van een huiselijke sfeer. Zelf koken of kant-en-klaar inkopen? Bij Distrivers is alles mogelijk. Liever een hybride vorm? Een combinatie van convenience, halffabricaten en verse producten behoort ook tot de mogelijkheden. Het sukadelapje wordt door ons gegaard, de groenten gesneden, maar de aardappelen schillen en koken wordt door de woongroepen zelf gedaan. Ook wanneer er behoefte is aan éénpersoonsmaaltijden, meer-persoonsmaaltijden of speciale diëten leveren wij naar de wensen en behoeften van onze klanten. De webshop biedt inspiratie en bestelgemak door o.a. recepten met automatische bestellijsten en een budgettool.

Naar de webshop

Assortiment

Wij hebben speciaal voor kleinschalige woonvormen een assortiment in A-, B- en C-merken samengesteld. De producten zijn per stuk verkrijgbaar en herkenbaar vanuit de supermarkt. Het assortiment biedt alle dagelijkse benodigdheden die door kleinschalig wonen worden gebruikt. Daar hebben wij specifieke zorgartikelen aan toegevoegd. Voorbeelden hiervan zijn eiwitrijke vla-soorten of speciaal wasmiddel.

Winkelformule Naar inspiratiemagazines

welkom bij Distrivers
terug naar boven