Pagina wordt geladen ...
zoeken

Ding Dong

Met het concept Ding Dong biedt Distrivers maaltijden en boodschappen voor jouw cliënten. We gaan met de zorginstelling een zorgpartnerschap aan. Deze zorgpartners zijn het directe aanspreekpunt en gezicht in de wijk.

Ding Dong biedt maaltijden op maat en een boodschappenservice. Bij het selecteren van de recepturen zijn we uitgegaan van verantwoord, maar vooral lekker eten. De menucyclus is afgestemd op het seizoen. Zo kunnen je cliënten in de winter bijvoorbeeld erwtensoep bestellen en in het voorjaar asperges. Daarnaast bieden we regelmatig streekgebonden gerechten aan.

ding-dong-distrivers-eten-thuisbezorgd

ding-dong-opscheppen-van-thuisbezorgd-eten-distrivers

Eten en drinken op maat

Wij bereiden menu’s op maat voor cliënten. Het is mogelijk om op cliëntniveau divers te bestellen, zoals natriumarme, vetarme, glutenvrije, energie beperkte of vegetarische maaltijden. Ook portiegroottes kan per cliënt worden gekozen. Cliënten krijgen elke week gepersonaliseerde menulijsten zodat ze ook echt zelf kunnen kiezen wat ze willen eten. Wij bieden maximale keuzevrijheid in de menukeuze.

Zo kunnen de cliënten kiezen uit:

  • Menu van de kok: Een complete maaltijd met soep, een hoofdgerecht en een dessert. Een verantwoorde en gezonde keuze, door onze menucommissie samengesteld.
  • Menu á la carte: Keuze uit verschillende maaltijdcomponenten. Per component kan er een keuze gemaakt worden uit verschillende varianten, zodat de maaltijd op wens van de cliënt wordt samengesteld.
  • Boodschappenlijst met alle dagelijkse benodigdheden.
     

 Onze winkelformule Totaalconcept voor kleinschalig wonen

welkom bij Distrivers
terug naar boven