Pagina wordt geladen ...
zoeken

Inspiratiemagazines van Distrivers

Twee keer per jaar brengen wij ons inspiratiemagazine uit. Met deze magazines proberen we jou als klant te inspireren omtrent de feestdagen. Of je nou in het voorjaar op zoek bent naar heerlijke suggesties voor een geslaagd Paasontbijt, -lunch of –diner of je dat je zoekt naar inspiratie voor een gezellig Kerstfeest of knallend Oud & Nieuw. Voor deze speciale gelegenheden en alles daartussen bieden wij een totaalaanbod met onze inspiratiemagazines.

Ga aan de slag met de lekkerste recepten

Ga, met het keukenteam of met de cliënten, aan de slag met de lekkerste 

recepten of organiseer een heerlijke high tea met allerlei lekkernijen. Je vindt volop inspiratie voor een driegangendiner, met de heerlijkste voor­ en hoofdgerechten en desserts. Het assortiment in de inspiratiemagazines is geschikt voor afdelingen, kleinschalige woonvormen en grote keukens. Wij houden zoveel mogelijk rekening met kleinere verpakkingen, zodat je ook op afdelingsniveau de producten gemakkelijk kunt gebruiken. Of je nou volledig vers kookt, gebruik maakt van convenience voor een stukje gemak of een combinatie van de twee, met de inspiratiemagazines van Distrivers zet je altijd iets lekkers op tafel.

Inspiratie op het gebied van recepturen, menusuggesties, bereiding en aankleding

Daarnaast bieden we inspiratie met recepturen, menusuggesties en geven we tips voor de bereiding of bijvoorbeeld de aankleding van de eettafel. Ook nemen we elke editie een kijkje bij één van onze klanten of leveranciers en schrijft de voedingsdeskundige en menu-engineer van Distrivers, Stephanie Slot, interessante voeding gerelateerde columns.

Bekijk ook onze Columns

 

 

 

Inspiratiemagazine voorjaar 2019

Inspiratiemagazine eindejaar 2018

Inspiratiemagazine voorjaar 2018

Inspiratiemagazine eindejaar 2017

Inspiratiemagazine voorjaar 2017

Inspiratiemagazine eindejaar 2016

Inspiratiemagazine voorjaar 2016

Inspiratiemagazine eindejaar 2015

welkom bij Distrivers
terug naar boven