Pagina wordt geladen ...
zoeken

Inspiratiemagazines van Distrivers

Twee keer per jaar brengen wij ons inspiratiemagazine uit. Deze magazines staan boordevol inspiratie omtrent de feestdagen. Of je nou in het voorjaar op zoek bent naar heerlijke suggesties voor een geslaagd Paasontbijt, -lunch of –diner of je dat je zoekt naar inspiratie voor een gezellig Kerstfeest of knallend Oud & Nieuw. Voor deze speciale gelegenheden en alles daartussen bieden wij een totaalaanbod met onze inspiratiemagazines.

Ga, met het keukenteam of met de cliënten, aan de slag met de lekkerste recepten of organiseer een heerlijke high tea met allerlei lekkernijen. Je vindt volop inspiratie voor een driegangendiner, met de heerlijkste voor­-, hoofd-, en nagerechten. Het assortiment in de inspiratiemagazines is geschikt voor afdelingen, kleinschalige woonvormen en grote keukens. Wij houden zoveel mogelijk rekening met kleinere verpakkingen, zodat je ook op afdelingsniveau de producten gemakkelijk kunt gebruiken. Of je nou volledig vers kookt, gebruik maakt van convenience voor een stukje gemak of een combinatie van de twee, met de inspiratiemagazines van Distrivers zet je altijd iets lekkers op tafel.

Daarnaast bieden we inspiratie met recepturen, menusuggesties en geven we tips voor bereiding of bijvoorbeeld de aankleding van de het restaurant. Ook nemen we elke editie een kijkje bij één van onze klanten en/of leveranciers en schrijft de voedingsdeskundige en menu-engineer van Distrivers, Stephanie Slot, interessante voeding gerelateerde columns

Bekijk ook onze Columns

Inspiratiemagazine eindejaar 2019

Inspiratiemagazine voorjaar 2019

Inspiratiemagazine eindejaar 2018

Inspiratiemagazine voorjaar 2018

 

 

 

welkom bij Distrivers
terug naar boven