Welkom bij Distrivers

Dingdong

Ding Dong biedt koelverse maaltijden op maat. Bij het selecteren van de recepturen zijn we uitgegaan van verantwoord, maar vooral lekker eten. De menucyclus is afgestemd op het seizoen. Zo kunnen cliënten in de winter bijvoorbeeld erwtensoep bestellen en in het voorjaar asperges. Daarnaast bieden we streekgebonden gerechten aan.

Eten en drinken op maat

Wij bieden maximale keuzevrijheid in de menukeuze, doordat wij menu’s op maat bereiden voor cliënten. Het is mogelijk om op cliëntniveau te bestellen, zoals natriumarme, vetarme, glutenvrije, energie beperkte of vegetarische maaltijden. Ook de portiegrootte kan per cliënt variëren. Cliënten krijgen elke week gepersonaliseerde menulijsten zodat ze ook echt zelf kunnen kiezen wat ze willen eten.

Onze menusamenstelling

  • Menu van de kok: Een complete maaltijd met soep, een hoofdgerecht en een dessert. Een verantwoorde en gezonde keuze, door onze menucommissie samengesteld.
  • Menu á la carte: Keuze uit verschillende maaltijdcomponenten. Per component kan er een keuze gemaakt worden uit verschillende varianten, zodat de maaltijd op wens van de cliënt wordt samengesteld.

terug naar boven