Pagina wordt geladen ...
zoeken

Care & Cure

Care

Wij zien dagelijks dat mensen die gezond eten vitaler zijn en zich gelukkiger (of minder ongelukkig) voelen. Bij Distrivers hebben we tot in detail inzicht op het totale proces van productie, inkoop, distributie, bereiding en ondersteuning op locatie. Daardoor hebben we grip op de hele keten en zorgen wij met de beste ingrediënten voor de beste kwaliteit van maaltijden binnen zorginstellingen.

Met deze ingrediënten wordt het aanbod volledig afgestemd op de persoonlijke eisen, wensen behoeften en voorkeuren van bewoners, cliënten en bezoek. Wij denken graag samen met jou na over hoe wij ons proces  nog verder kunnen  optimaliseren voor jouw  specifieke wensen.

Onze inspiratiemagazines 

Clienten-van-Distrivers

Cure

Distrivers wil patiënten en ziekenhuispersoneel zoveel mogelijk ondersteunen door te ontzorgen. Het juiste eten en drinken, afgestemd op de wensen en behoeften van de consument, is de afgelopen jaren een steeds grotere rol gaan spelen bij herstel én om gezond te blijven. Distrivers zet zich daarom in voor het ideale partnerschap met ziekenhuizen. Zo kijken we met onze klanten onder andere naar de ideale invulling van minimaal zes eetmomenten per dag en ontwikkelen we eiwitrijke hapjes, waarmee  we op natuurlijke wijze bijdragen aan het behoud van spieren, organen, bloed en wondgenezing. Ook denken we mee op het gebied van procesoptimalisatie. Of het nu gaat om een ICT- of logistiek vraagstuk, bij Distrivers hebben we de expertise om hierin optimaal te kunnen adviseren.

Eiwitrijke hapjes 

vrouw-met-hapjes-kar-ziekenhuis-eiwitten-sneller-herstel

 

 

 

welkom bij Distrivers
terug naar boven