Welkom bij Distrivers

Vacature allround marketeer

Toe aan een nieuwe uitdaging? Wij zijn op zoek naar een allround marketeer! (24-32 uur per week). Wij hebben mooie plannen waar jij jouw creativiteit volledig in kwijt kunt. Kom jij ons marketing- en communicatieteam versterken?

Wat houdt deze rol in?

Op basis van klantbehoeften en marktontwikkelingen voeg je waarde toe door:

  • Het ontwikkelen van communicatiemiddelen, zoals onze nieuwsbrief, ons inspiratiemagazine en menukaarten voor klanten.
  • Actief betrokken te zijn bij de implementatie en lancering van nieuwe concepten en producten, waarbij je deze visueel vormgeeft.
  • Het signaleren en analyseren van trends, ontwikkelingen en kansen op het gebied van marketing en (groeps-) communicatie. Deze pas jij waar mogelijk toe.
  • Het ontwikkelen van marketingacties en communicatie op onze website en webshop.

Wat verwachten wij van jou?

  • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding op het gebied van marketing, communicatie of media, en minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie. Ruime ervaring met Adobe-producten, waaronder InDesign en Photoshop.
  • Bij voorkeur kennis en ervaring met videomarketing en audiovisuele vormgeving.
  • Je bent creatief en breed inzetbaar.
  • Je bent enthousiast en hebt een hands-on mentaliteit.
  • Uitstekende redactionele vaardigheden en een zorgvuldige, creatieve schrijfstijl.

Wat wij jou bieden

Wij bieden jou veel vrijheid in een gezellig team binnen een dynamische omgeving. Er is altijd ruimte voor jouw ideeën, eigen inbreng en het nemen van verantwoordelijkheid wordt zeer gewaardeerd.

Wie zijn wij?

Distrivers levert eten en drinken aan zorginstellingen door heel Nederland. De kwaliteit borgen we door actief bij de productie van eten en drinken betrokken te zijn. Distrivers is voortgekomen uit Ambachtelijke Slager Van der Zee (opgericht in 1925). Wij staan voor vakmanschap, en vakmanschap staat volgens ons voor ambacht, betrokkenheid en kwaliteit. Hierbij stellen we de cliënt centraal, door van begin van de keten tot het eind de beste kwaliteit te borgen. In 2007 zijn wij onderdeel geworden van de Hanos. Naast een onderscheidend Horeca assortiment, biedt Hanos ons met Kaja interieur&inrichting en Van Gestel keukentechniek partners waarmee wij volledig ontzorgen en onze klanten optimaal adviseren.

Solliciteren?

Stuur je CV en motivatiebrief naar vacature@distrivers.nl. Heb je vragen naar aanleiding van deze vacature? Bel dan met Jeanine Hiemstra, manager marketing & innovatie, 0610277967.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

terug naar boven