Pagina wordt geladen ...
zoeken

Gasttevredenheid

In onze ogen wordt de meest optimale maaltijdbeleving niet alleen gecreëerd door een kwalitatief goed product: als vuistregel hanteren wij dat 25% van de gasttevredenheid wordt gevormd door een prettige ambiance.

De optimale driehoeksverhouding

Met onze zusterorganisaties Kaja interieurs en Van Gestel grootkeukenapparatuur bieden wij de optimale driehoeksverhouding om keukens uit te rusten met de nieuwste apparatuur en zorgrestaurants sfeervol te houden. Hierbij kijkt Distrivers ook naar de aankleding van het restaurant en de buffetten.

gasttevredenheid-met-culinair-adviseur-Martijn Bosch-van-Distirvers

 

Gasttevredenheidsonderzoeken om de kwaliteit te verhogen

Wij bieden daarnaast de mogelijkheid om een voorfinanciering te verzorgen voor de ontwikkeling van nieuwe concepten of keukens. Door middel van verbetering van de ambiance hebben we bij andere klanten de gasttevredenheid sterk weten te verhogen. Verder is het uitvoeren van gasttevredenheidsonderzoeken een hoognodige verbetering die het mogelijk maakt om proactief te sturen op het verhogen van de kwaliteit. Distrivers zet daarom ook vol in op de gasttevredenheid. Dit doen we in samenwerking met onze partners en/of culinair adviseurs. Wij adviseren facilitaire teams en werken nauw met hen samen om de gasttevredenheid zo efficiënt mogelijk te verhogen.

van-gestel-grootkeukenapparatuur-samenwerking-met-distrivers

 

 

Onze Partners Culinar Adviseurs

welkom bij Distrivers
terug naar boven