Pagina wordt geladen ...
zoeken

Gasttevredenheid

In onze ogen wordt de meest optimale maaltijdbeleving niet alleen gecreëerd door een kwalitatief goed product: als vuistregel hanteren wij dat 25% van de gasttevredenheid wordt gevormd door een prettige ambiance.

De optimale driehoeksverhouding

Met onze belevingspartners Kaja Interieurs en Van Gestel Grootkeukentechniek bieden wij de optimale driehoeksverhouding om sfeervolle zorgrestaurants te creëren en keukens uit te rusten met de nieuwste apparatuur. Hierbij kijken we niet alleen naar aankleding, meubilair en apparatuur, maar bijvoorbeeld ook naar het buffetaanbod en de routing.

 gasttevredenheid-met-culinair-adviseur-Martijn Bosch-van-Distirvers

 

Gasttevredenheidsonderzoeken

Wij bieden daarnaast de mogelijkheid tot voorfinanciering voor de ontwikkeling van nieuwe concepten of keukens. Door middel van verbetering van de ambiance hebben we bij meerdere klanten de gasttevredenheid sterk weten te verhogen. Het uitvoeren van gasttevredenheidsonderzoeken is hoognodig om proactief te sturen op het verhogen van de kwaliteit. Distrivers zet daarom vol in op de gasttevredenheid. Dit doen we in samenwerking met onze partners en culinair adviseurs. Wij adviseren facilitaire teams en werken nauw samen om de gasttevredenheid zo efficiënt mogelijk te verhogen.

van-gestel-grootkeukenapparatuur-samenwerking-met-distrivers

 

 

Onze Partners Culinar Adviseurs

welkom bij Distrivers
terug naar boven